Subiect: Balonarea
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 02 mai 2012, 21:39:13
Onitza81's Avatar
Onitza81 Onitza81 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 167cm, 62kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Balonare

Buna seara,

Va cer si eu ajutorul intr-o problema delicata si foarte suparatoare:
Am 30 de ani, 1,67 m, 68 kg. Problema mea, pe langa faptul ca sunt "pufoasa" , ar fi balonarea ce ma face sa arat ca o graviduta de 6-7 luni. Nu exagerez, credeti-ma, asa arata burta mea, in ideea in care mananc la fel ca sotul meu slabutz (doar ca el are arderile f bune, iar eu nu).
Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu aceasta balonare? Am ajuns la concluzia ca e posibil sa fie si o problema medicala pana la urma.....burta e f tare si sunt umflata inclusiv la stomac. Am notat sfaturi de la fetele cu "povesti de succes" si as vrea sa ma apuc de un stil de viata sanatos. Din experienta anilor trecuti cand tineam regim si faceam si sport, afirm faptul ca de balonare tot nu scapam si de burta mare(((( Ce sa fac eu sa nu mai par gravida??(( Ma gandeam eventual la trucuri gen mancat putin si des.....oare ar functiona asa???

Multumesc mult pentru sfaturile voastre si timpul acordat lor!

Oana "balonata"
Onitza81, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1555 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1038 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat