View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 26 aug 2012, 22:11:11
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: RAPORT LA MENTINERE-VentoFreddo

Citat:
Anterior postat de losefat Vezi mesajul
Bine ai revenit!
Imi pare rau ca esti racita, cat despre mancare..of..stiu, am sarit si eu azi calul!Las ca de luni cu forte proaspete ne reluam obiceiurile sanatoase!
Cum e acasa, cred ca esti foarte fericita in casa ta noua si frumoasa si alaturi de familia ta!Ma bucur ptr. tine cred ca te simti minunat!
O seara placuta iti doresc,
Ema

Da de maine o luam iar pe calea cea dreapta chiar vorbeam cu sotul,ce greu se dobandesc noi deprinderi,cele bune si corecte,si ce usor e sa cadem din nou prada vechilor obiceiuri..asa ca de maine nu vreau sa vad in casa sau frigider ispite O chestie funny:am cumparat cate ceva de mancare,nu prea multe ca am tot mancat prin alte parti de cand am venit..si ieri au venit sora si cumnatul in vizita,le-am facut o cafea si ..nu am avut cu ce o indulci ei o beau cu zahar,mie nici prin cap nu mi-a trecut sa cumpar..nici paine nu am in casa,nici orez..Am indulcit cu sirop de stevie
Hai,impreuna reusim,nu-i asa?
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat