View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 16 oct 2012, 11:07:21
florramo's Avatar
florramo florramo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: 1500 kcal si sport
Date: 162cm, 75kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta alcalina-impotriva cancerului

Fetelor, asta cu cancerul de la HPV e o mare necunoscuta si pentru doctori. Si eu vroiam sa imi fac vaccinul, apoi mi s-a depistat rana pe col, am cauterizat-o si am mai intrebat si alti doctori si ei nu erau prea hotarati daca e bun sau nu vaccinul (se pare ca nu exista suficiente teste). Cum paza buna trece primejdia rea, controlul anual si avutul grija de alimentatie, igiena si evitarea racelilor in zona genitala/ urinara pot sa ne tina departe de cele rele.

Mishutza, ma bag si eu la alcanilizare. Acum incerc sa invat. Si eu care bagam carne cat incapea si oua ... acum le-am redus. Mai o mozarella slaba, mai un peste ... Merg pe dieta Rina sau dieta de 90 de zile, dar adaptata spre alimentatia alcalina. Sa vedem ce o sa iasa. Ah, am citit ca apa alcalina obtinuta din 3 lingurite de bicarbonat de sodiu la 1 L de apa ajuta. Eu vreau sa incerc asta, insa nu am gasit bicarbonat in wk cand am fost la cumparaturi pe fuga. Sap mai mult in wk ce urmeaza.

Sa mai povesteti cum progresezi ....
__________________
florramo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2154 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1637 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1121 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat