View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 10 apr 2017, 20:04:17
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Fete dragi,

Am venit și eu cu meniul pe ziua de azi. Poate părea cam aiurea, dar eu sunt mulțumită. Am mâine un examen destul de greuț, iar deobicei pe fond de stres mănânc...de 10 ori cât scrie mai jos. În plus, cum am mai zis, sunt într-o perioadă de acomodare. Am traversat câteva luni haotice, ba de mâncat compulsiv până la supra-saturare, ba de săptămâni hipocalorice. Încerc acum să mă iau ușor, să nu fac treceri bruște. O voi lua mai tare după vacanța de Paște.
Oricum, ținând cont că ultimele 3-4 kilograme le-am pus în mai puțin de o lună, cu episoade de mâncat compulsiv, cantități imense de carbohidrați, e posibil să pierd în greutate și în primele 2 săptămâni de acomodare, mâncând normal.
Dacă nu..asta e, voi pierde începând de atunci. Principalul obiectiv e să dezvolt o relație mai sănătoasă cu mâncarea, cu mine însumi, să îmi pun ordine în viață. Asta include și răbdare. Include și să mă accept așa cum sunt, chiar dacă după Paște tot cât ușa o să arăt când mă uit în oglindă. Asta e, tot eu sunt, cu bune și cu rele. Și nu vreau o schimbare doar de exterior, vreau mai mult.
Am învățat pe pielea mea că marile schimbări încep cu gânduri pozitive, încep când te iubești și te accepți așa cum ești. Personal, cu cât încep o dietă mai înverșunată împotriva propriei persoane, cu atât clachez mai repede. (cred că am ținut vreo 7-8 diete diferite în ultimul an, poate o să mai povestesc câte una când am timp, să mai râdem și noi pe aici).

Meniu 10.04.2014 :

Mic dejun: un bol de fulgi de ovăz pregătiți simplu, cu apă (08.00)
Gustare: un grepfruit (11.00)
Gustare: o turtă simplă (din făină albă) cu o cafea mare (13.00)
Prânz: legume gătite la aburi (păstăi, varză de Bruxelles), carne de pui gătită la aburi, salată verde, roșii cherri (16.00)
Cină: o sana 3.5%grăsime (330g), un măr, 40g ciocolată neagră 85% (20.20, imediat după sală - dar e ok ca număr de ore înainte de culcare, că mai am de repetat pe mâine și probabil mă culc mult după miezul nopții)

Plus 45 de minute de mișcare, intensitate scăzută - medie.

O seară frumoasă tuturor!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
butterfly30 (10 apr 2017), lidiuta (11 apr 2017)