View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 11:54:26
tzuka1982's Avatar
tzuka1982 tzuka1982 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2009
Locaţie: Deva, Romania
Vârsta: 41
Date: 166cm, 63kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Slabute din Hunedoara

Citat:
Anterior postat de Ioana Dobre Vezi mesajul
Buna Tzuka, din pacate inscrierile s-au facut deja, eu intrebam daca e ceva inscris. Oricum, e bine sa te ambitionezi. Ce ai pus in timpul sarcinii o sa se duca usor usor. Daca vrei iti recomand montigniac, e cam cel mai sanatos regim pe care il stiu si eu am slabit bine cu el.

Daca ai intrebari iti stau la dispozitie

Dieta e simpla: mananci de 3 ori pe zi, si 2 gustari dar nu mai mananci nimic cu cartofi, cu faina, cu porumb, cu zahar si cu orez. In rest mananci cat vrei la ce ora vrei.

Te puup si bafta la slabit

am observat ca nu se mai putea....multumesc de recomandare ...dar mai astept cu dieta pana il trec pe pitic la diversifcare ... alaptez exclusiv san si trebuie sa-mi mentin fortele si pt alaptatul de noapte, deci mai ma scap si la dulce de oboseala....apropo am mai slabit 1 kg suge bebe sanatos laptic si imi ia grasimile....cica lapticul se face din grasimi

va pup si spor la toate sa ajungem unde ne-am propus.
tzuka1982, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2575 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2058 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat