View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 30 mai 2011, 07:59:35
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Cat de des mergeti la solar, dupa ce v-ati bronzat?

De obicei bronzul se prinde mai greu dar se prinde totusi si de mine; as vrea ca macar o data sa incerc sa vad cum iese si la solar si dupa ce termin sesiunea cu nr de sedinte aferent nu mai am de gand sa ma duc avand in vedere la cate efecte daunatoare am auzit ca pot avea. Eu sunt de parere ca excesele sunt daunatoare. Cafea nu beau, de fumat nu fumez si nici macar nu am incercat vreodata, nu am exagerat nici cu statul la soare pana acum....etc. dar daca incerc si eu o data chiar o sa mor de la o singura sesiune de sedinte la solar? O data sa fiu si eu bronzata ... de altfel si mie imi place pielea mai deschisa..e mai nobila cum se spune, nu?
Am fost la prima sedinta de 3 min. Azi ma duc si la a doua tot de 3 min. AM auzit ca abia dupa vreo 4 sedinte incepe sa se vada bronzul, nu?
__________________
[/URL]
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat