View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 21 mai 2013, 15:51:17
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Astazi se sarbatoresc Sf Constantin si Elena Urez La multi ani! celor ce au aceste nume si imi viziteaza astazi jurnalul. In alta ordine de idei, fiind astazi o zi onomastica, am fost bombardata cu ciocolata la scoala. Ciocolata belgiana! Nu mi-a fost neaparat pofta, nu prea imi aminteam gustul in cap, insa cuvantul parca a declansat ceva in mine. Am fost insa foarte calma si mi-am oferit bomboana colegei din spate care s-a bucurat de ea.
Ceea ce vreau sa spun e ca totul vine din cap, vointa vine de acolo si atata timp cat iti impui asta, vei reusi sa adopti un stil de viata sanatos si sa tii o dieta. La inceput mi-a fost si mie greu sa ma reapuc de mancat bine, dupa perioade de junk-food, zahar si grasime din plin nu prea iti vine sa mananci un castravete, insa primele zile sunt cele mai grele, dupa care totul decurge din ce in ce mai usor.
Eu sunt astazi in ziua 10 de Dukan si sincer pofte semnificative nu am. Ii vad pe toti colegii mei la scoala cum mananca foarte dulce sau sarat, insa nu ma mai afecteaza asa tare. Am pachetelul meu la scoala pentru pranz si fiecare e liber sa manance ce vrea, eu venerez acum proteinele
Maine fac o supa crema de broccoli, o sa fac si poze sa va arat ce mi-a iesit :X
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui glimmer:
Anne10 (26 mai 2013)