View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 16:06:49
Arodoet's Avatar
Arodoet Arodoet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Köln, Germania
Vârsta: 45
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 174cm, 112.9kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Fii o slabuta inteligenta, spune nu infometarii!!!

Citat:
Anterior postat de FrozenVal Vezi mesajul
Ce faceti slabutelor? Sunt noua pe-aici. Sper sa ma ajutati si voi (si eu) sa-mi recapat increderea in mine Recunosc ca si eu am avut zile in care ma infometam sau mancam doar 1 data pe zi, se vedeau pe moment kg arse dar dupa o vreme iar mancam destul de mult si nesanatos si puneam dublu Am fost f bucuroasa sa gasesc acest forum.! GATA! de azi STOP infometarii!
Acum e randul meu sa fiu noua pe aici. Nu prea m-am dumirit 100% cum sa ma invart pe pagina si forum, dar ma descurc. Descoperierea paginii m-a prins bine, exact in momentul in care, in ciuda tututor cunostintelor pe care le-am acumulat cu greu in ultimii 15 ani, eram pe cale sa ma reapuc de o dieta fulger ca sa mearga treba mai repede. Plec peste o luna la mare in Turica. Mi-am dorit de 4 ani sa merg la mare de la nunta mea si nu am mai apucat. Din pacate am avut o perioada foarte dificila, de fapt cea mai groaznica din viata mea ( mi s-a imbolnavit si a murit cineva ffff drag). In perioada asta m-am mai ingrasat 12kg pentru ca ma consolam mancand dar am reusit sa le dau jos cumva pe nesimtie. Am plecat de la 127 si acum ma invart pe la 115. Fac sport destul de regulat din februarie anul trecut sunt la o sala de fitness, de vreo cateva luni bune nu mai slabesc nimic. Adevarul e ca nici nu ma mai ingras, ceea ce e pana la urma senzational, dar nici nu mai slabesc. Asa ca as fi vrut acum sa dau in vechile obicieiuri, dar cred ca pana la urma nu am s-o fac. Poate ca e mai bine sa o iau incet ca la mare nu sunt decat 1 saptamana. Nu are rost sa ma infometez si sa regret dupa aceea ca m-am chinuit groaznic, am slabit ceva si dupa aia la all inclusive am pus triplu la loc. Eu asa fac, nu pun dublu inapoi ci triplu. E o mare calitate a mea...
Concluzia mea dupa 15 ani de cura si chin: Ceea ce ingrasa sunt curele de slabire. Daca nu tineam cura in viata mea acum aveam 75kg si era PERFECT!!!.
Arodoet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2521 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat