View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 20:35:02
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 41
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul

Daca iti spune ca esti nebuna e nebun el, pentru ca 1. un psihiatru bun nu va spune niciodata asta si 2. de la ce traim/simtim noi la nebunia aia clinica e un drum luuuuung de tot pe care sunt sanse sa nu-l facem niciodata. N-o fi tocmai bine, insa mie mi se par uneori sanatoase gandurile asta, nu mi-ar placea nici sa fiu o amortita care sa aiba toata ziua gura pana la urechi, desi poate as trai o viata mai "frumoasa". Totul e relativ, sa nu uitam asta, ce e nebunie la noi e normalitate la altii, drept dovada eu cand va citesc acum nu mi se pare ca e ceva "defect" la voi pentru ca am momente si stari similare. Secretul consta in educarea gandirii, numai ca asta dureaza in timp si necesita rabdare. Ori daca mai ai si slabitul pe cap, si-o munca si-o iubire si cate altele... nu stiu, nu ne acordam destul de mult timp noua, mie cel putin mi se pare asa de obositor sa ma descos, obositor si trist. De asta apelez adesea la uitare, incerc sa fac altceva si atunci ma simt si mai rau, pentru ca parca m-as pacali.

Ma rog, bine macar ca tu ti-ai gasit alinarea in cumparaturi, peste niste multe kile date jos poate voi gasi si eu niste secunde de placere cum zicea countess.... pana desfac pungile.
Tinand cont k mamei i s-a spus in fatza k are "pitici pe creier"nu prea m-as risca...pt k da stiu si eu k un psiholog nu ar trebui sa vb in felul asta si k dak totusi o face inseamna k nu e deloc bun in meseria lui....dar stiu k m-ar urmari cuvintele alea...mi-ar rasuna noaptea in urechi si uite asa sigur as ajunge nebunaDa stiu k solutia e educarea gandirii....dar problema e k nu se lasa usor educata gandirea asta...si cum bn spui muncesc...am o casa si un iubit de care ma ocup...o sora pe care trebuie sa o suport....o mama careia ii duc grija...de unde sa mai gasesc timp sa fac sapaturi...sa ma descos pe mine si sa mai gasesc si rasp eventual....asa cum am spus incerc sa nu mai caut vreun sens in ceva....incerc sa traiesc zi dupa zi...una mai buna...alta mai proasta si sa fiu pe linia de plutire...sa privesc partea plina a paharului atunci cand pot....si sa uit de demonii interiori....
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......
Răspuns cu citat