View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 18:11:17
lauradachman's Avatar
lauradachman lauradachman este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2011
Locaţie: Satu Mare, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Montignac
Date: 150cm, 62kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De la anorexie la alimentie sanatoasa

Buna,
Multumesc pentru sfaturi
Antidepresive iau in continuare....dar la psiholog nu mai merg din vara trecuta si in orasul meu din pacate nu cred ca exista nutritionisti ....in fine...
Oricum incerc sa fac tot posibilul ca sa nu cad iara in gandurile alea pe care le-am avut la anorexie...desi cateodata mai apar acele ganduri.....stiu ca eu niciodata nu ma voi vindeca de aceasta boala, doar o pot ameliora....parintii dar mai ales fratele meu sunt alaturi de mine si ma ajuta mult dar imi este greu .Oricum nu ma las, voi incepe o dieta de slabire normala (cu gatitu nu ii pb deoarece eu gatesc din placere si in viitor chiar vreau sa tranform aceasta placere in meserie), sa fac sport in limita normala si sa ajung la o greutate normala la care sa ma mentin.
lauradachman, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1935 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1418 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -648 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat