View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 11:27:04
eliza david's Avatar
eliza david eliza david este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: lowcarb
Date: 164cm, 59.6kg
Mesaje: 2.578
Aprecieri acordate: 191
Am fost apreciat(a) de 497 ori in 360 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 3)

Asa, uite ai putea sa faci niste ciuperci sote cu piept de pui (sau cu pulpe de pui dezpielitate ca am vazut ca vrei sa inlocuiesti pieptul). Eu asta o sa fac azi Gasesti aci reteta pt ciuperci, puiul il tai marunt si il calesti cu putin ulei inainte sa pui toate astea peste el.
Calorii: Mancaruri: Ciuperci sote - Calculator calorii - Slabute.ro
Iti mai dau cateva exemple pe care le-am incercat. Chiar daca unele sunt garnituri, le poti adauga cu usurinta langa o bucatica de ceva carnita
“Piure-surpriza” South Beach
Calorii: Mancaruri: Gratin de dovlecei a la Slabuta - Calculator calorii - Slabute.ro
Calorii: Mancaruri: Mancarica de pastai proaspete galbene - Calculator calorii - Slabute.ro - aci faci ca la soteul de ciuperci.

Poti sa mai faci supe, daca iti plac, din astea cu linte etc. Recunosc ca nu le-am incercat si sunt putin sceptica, dar daca mananci in general din astea, poti incerca.
Eu cred ca cel mai usor e sa faci din astea cu pui si un sosulica acolo, pui niste legume din cele permise (LEGUME: Se pot folosi proaspete, congelate sau la conserva fara zahar adaogat Toate legumele mai putin morcovul, mazarea, sfecla, dovleacul, napul, porumb, cartof) si iti iese o mancarica gustoasa si satioasa.
__________________



jurnal de primavara
Răspuns cu citat