View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 04 iun 2009, 12:56:28
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa slabesc 20 kg, dati-mi un sfat.

mishutza
De exercitii prin casa mai fac ... mai greu ...dar imi dau silinta sa le fac cel putin o data pe sapt....iar piticu meu se distreaza la culmea cand ma aude numarand si oftand. INSA merg pe jos cel putin o ora/doua pe zi (cu caruciorul sau cu bebe in brate).Si avand parcul exact langa mine mersul il fac in pas mai alergator ...si mai incet si tot asa ca sa mentin ritmul inimii mai ridicat

slabuta
eu ma numar printre femeile care au avut lapte doar 2 luni... d`aia nici nu m-am apucat de slabit dupa nastere(nastere vaginala).Merci de urari acu bebe e sanatos si mofturos deja!!!
Din pacate si eu pana sa raman insarcinata ...in focurile tineretii ...nu ca acu as fi baba (28 anisori) am facut aceeasi prostie ca tine. Fiind predispusa la ingrasat (ajunsesem la 68+ prin casa a 11a) si neiubind f mult dietele am tinut-o pe infometare si cluburi (dantzuiam de veneam acasa cu febra musculara....aviz ptr cine vrea sa slabeasca si n-are chef de aerobic)...si ajunsesem la greutatea si formele doritedar efectiv ciuguleam!nu mancam
Cu sarcina a venit si "obligatia" mancarurilor sanatoasesi am pus nene... cat s-a putut de mult!Am incercat eu sa merg in fiecare seara (pana cand am avut voie) si sa pap sanatos... dar deh am poftit toata sarcina la tort diplomat (o data pe sapt eu il papam tot... si am avut si sarcina buna...n-am varsat nici macar o data!). Iar aici ...am impresia ca pana si rosiile ingrasa. Mi-e greu si ciuda cand ma uit in oglinda acu si ma vad ...(si cand ma gandesc ca ziceam la 58 kg ca sunt grasa...ce nebuna!!!)dar n-am incotro... tre sa privesc realist si sa imi dau silinta sa revin aprox la cum eram inainte. Cine nu vrea sa slabesca peste noapte... hehehe... si intre noi fie vorba...se cam poate...apa non stop...infometare...gym ...si in 3 luni se dau jos kg...dar apoi... so nu vreau nici pielea sa cada pe mine...nici sa nu fac vergituri...celulita si alte prostii... o iau usor si cu pasi siguri... sa dea domnu sa am rabdare sa vad kg disparand mai incet...d`aia m-am si alaturat voua ca sa gasesc incurajare cand calc stramb sau sunt descurajata.

Cat despre liposuctie....s-ar putea sa am totusi nevoie ca am facut niste pulpe si solduri.......oricum eram eu lata in solduri si inainte...dar eram ok la 58kg si chiar de laudat (corp de viespe cum se mai spune...din pacate nu pot pune poze din motive de siguranta...daca as putea sa le fac private si sa dau eu accept la cine vreau sa vada pozele v-as arata la cum am fost inainte si dupa...vezi avatar de ex) DAR "visez" si eu ca poate scap de liposuctie... si oricum n-am cum sa o fac pana nu se stabileste organismul la un anumit niv de greutate timp de 6 luni ca sa stie nenea doc de unde sa scoata.


Ohooo...gata ca am scris destul
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]