View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 16 iul 2010, 13:33:00
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Zumba in Brasov

Citat:
Anterior postat de postolache andreea Vezi mesajul
buna incognito,mersi ca mi-ai ciit msju,am sa explic aiici cea ce m-ai intrebat nush exact unde sa ma uit cand cineva imi scrie inapoi la mesaj,ce mi-ai scris tu am vazut din intamplare..deci sa incep.la inceput am tinut o dieta drastica mancam dimineata un grepfuit pe stomacu gol iar la pranz un ou fiert si o rosie si seara sau in urmatoru timp cand imi era foame frucre si sport mult zi de zi,,cam 6 luni aproximativ am dat jos,,de atunci tin asa nu mamanc paien gras ,prajeli dulciuri stiu eu cand mie pofta de ceva dar rar,deci ma pot abtne ,de atunci ma mntin la 60 nu mai pot slabi deloc,acuma nush fac sport mamanc cea ce e permis beau multa appa si ceai antiadipos verde sa vad ce sa va intampla ,,mersi de msj
Draga Andreea
Ai rabdare..c o sa te obisnuiesti cu site-ul, nu-i graba..eu tot zic sa-ti faci jurnal..atunci vei primi mai multe raspunsuri la intrebarile tale.
Din pacate dieta ta ..e oricum numai sanatoasa nu.
Stiai ca prin infometare, pe langa faptul ca te poti imbolnavi...te poti si ingrasa?
E mult prea putin ce papai/papi tu.
E f bine ca faci sport, dar trebuie sa gasesti o dieta mai putin restrictiva..gen South Beach..sau Montigniac..sunt diete de lunga durata dar cu rezultate bune si slabi sanatos.
Vei gasi inormatii despre ele aici pe site.
mult succes!
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat