View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 12 oct 2010, 20:05:26
huskygirl19's Avatar
huskygirl19 huskygirl19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Monti-Incarcatura Glicemica-Hipocaloric
Date: 169cm, 75kg
Mesaje: 1.484
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca slabutelor care tin Dieta cu incarcatura glicemica

Citat:
Anterior postat de sunshine Vezi mesajul
Da, ma intereseaza la o inghetata gen mcflurry cand merg la film , din asta imi cumpar, si e cam bomba calorca(noroc ca nu merg prea des), o portie are cam 350 -400 cal , depinde de sortiment.

Ce vreau sa spun, e ca este greu sa calculezi IncG pt astfel de alimente.. din comert, cand nu stii cantitatile ingredientelor.

Spor la sala, si eu vreau sa ma zbengui nitel prin sufragerie
Acu sa ti-o spun si p-aia dreapta...nu prea ai cum sa slabesti cu o inghetatoaie d-aia mcflurry... dar hai sa calculam:
Calorii: Fast-food: Inghetata McFlurry cu prajiturele Oreo, McDonald's - Calculator calorii - Slabute.ro
Inghetata in general are IG 60. Nebunelile alea din ea care sunt biscuitel...ciocolatica...habar n-am ce sunt ca nu cred ca am mancat vreodata :...are IG 65(asta am luat din tabel de la ciocolata mars, snikers...adica implica in compozitie si biscuitel, caramel etc). Buun...Inghetata asta are vad 25.5 carbo la 100g. Neglijam minunatiile care mai zburda prin ea si ne da INC.Glic= 65x25.5/100=16.575 la 100g .Deci...concluzia o tragi singurica. Ingetata presupun ca are mai mult de 100 g...si cu siguranta nu te-ai putea rezuma la doar...60g cat sa ai incarcatura mai mica sau egala cu 10.
Acum ti-am mai spus...incarcatura asta are o mare importanta cand vine vorba de fructe, paine, cereale, fainoase. Ca acu daca oi manca o salata de legume cu carnita sau ceva...n-o sa stai sa calculezi cat are 100g rosie...cu 200 g salata...cu niste ardei. Astea cu siguranta insumeaza sub 10 (atata timp cat portia nu depaseste 500g...)
Oricum...ideea in toata treaba asta era ca aflii cu cat poti sa o comiti cu putin cu siguranta, dar e mai bine decat nimic.
huskygirl19, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
huskygirl19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat