View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 20 iul 2011, 13:43:16
alina2245's Avatar
alina2245 alina2245 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 41
Date: 162cm, 82kg
Mesaje: 116
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul Am fost candva XL... - Concursul Slabute la Toamna, 2011

gata am ajuns la zi si cu meniurile.am tras cu ochiul si la meniurile voastre.mi se par ok.stefanie mi a placut activitatea ta fizica de o ora .esti tare...
eu cred ca odata ce organismul e invatat cu 3000de cal de ex si dintr o data ii dai mai putine cu siguranta ve ti slabi...cel putin pana la un anumit moment cand se invata cu mai putin si se smechereste si nu mai vrea sa slabeasca.asa ca daca reusiti sa va tineti de treaba in aceste saptamani si si eu bineinteles sigur la sfarsitul concursului vom fi mai slabute.totul e sa nu cedati si sa va opriti chiar daca intr o zi ,2 ,3 ati cedat conteaza sa va redresati apoi si sa nu va opriti din drum.
eu am inceput sute de cure cred si le tineam cateva zile apoi daca cedam o zi si mancam mai mult intram in depresie si ziceam ca e gata cura mea si acolo ma impotmoleam si ma ingrasam din nou.asa ca la concursul trecut chiar daca am avut zile in care calcam stramb am reusit sa ma redresez la timp sa nu imi dezamagesc echipa si am reusit sa ma tin 2 luni de zile.(cea mai lunga cura a mea posibila)
sa imi spuneti daca va plictisesc cu povestirile mele
__________________
alina2245, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2277 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1244 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat