Subiect: paine montignac
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 27 oct 2011, 20:19:53
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de zorzonica Vezi mesajul
Voi la ce temperatura bagati painica la cuptor? Eu am cuptor electric si am citit pe aici ca voi o puneti la foc mic. Dar cum eu nu pot regla intensitatea flacarii ci doar a temperaturii, nu stiu la cat sa o las ca sa fie facuta si la mijloc si sa nu se arda coaja.
160 - 180 de grade. in general las cuptorul pe 160 de grade, chiar daca se face mancarea mai greu. Dau mai tare doar la sfarsit ca sa se rumeneasca.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat