Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 05 mar 2013, 10:17:25
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de danyella2008 Vezi mesajul
aaa..nu...in saptamana 2 sunt...incepatoare :p..incerc sa ma tin pana la capat...ca am "frumosul" obicei sa ma apuc si apoi sa caut altceva pt ca ma plictisesc repede...Insa la Chalean vad pana acum imi place..sunt exercitii diferite si ma bucur ca nu trebuie sa fac acelasi lucru in fiecare zi...imi place faptul ca programul este diversificat....Si eu ar trebui sa mai fac pe langa ...pana acum am facut 10 min de abs...trebuie sa ma mobilizez si sa fac si cardio..macar 10 min...Tu ce HIIT-uri ai facut?..
Si eu sunt la fel.. ma plictisesc repede si nu am reust sa duc nici un workout pana la capat.. pana la Chalean.. Am incercat si Insnaity si Turbo Jam si Turbo Fire si P90X dar nici unul nu s-a "lipit" de mine cum a facut=o CHLX.. Am reusit sa fac 2 luni, fara pauza, am respectat cu sfintenie programul..
My soulmate workout claaaaar!!!

Eu HIIT-uri le faceam pe cele de la Turbo Fira, dar nu in in fiecare zi, mai fac si de la fitnessblender, Zuzana, POPPilates, BeFit, cam ce am chef si depinde si cat tmp am la dispozitie.
Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
I loved, loved, loved it!!! A scos untul din mine, fara sa ma lase lipsita de vlaga la final. As avea nevoie totusi si de niste gantere de 3 kg. Simt ca acesta este inceputul unei prietenii frumoase!

Eu mi-as lua din cauciuc. Nu stiu daca diferenta de marime e asa de mare. Acum alegerea este a ta.
Puteam sa bag mana in foc ca o sa iti placa la nebunie
Apropo de "love it", are Chalean o vorba "I love, I love it, I loooove iiiit!" dar spus asa cu o voce f funny a la Bugs Bunny
Stiam eu de ce imi place Chalean asa de tare, e vqarsator ca si mine
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat