View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 09:07:12
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Rezultate cu dieta Dukan

Buna fetelor!
V-am gasit pe-aici prin forum si am zis "sa ma dau si eu mare" ca am slabit cu dieta Dukan. Am inceput aceasta dieta pt. ca m-a incantat faptul ca nu are efect yo-yo dupa ce treci prin toate etapele. Cu timpul am inteles ca dureaza toata viata, dar tot nu m-am speriat. Pe zi ce trece si vad rezultatele parca prin aripi si nici nu simt greul regimului.
Si acum sa va spun rezultatele mele: in perioada de atac (pe care am tinut-o 10 zile) am slabit 6,3 kg si nu mi s-a parut greu. Am avut ceva probleme in primele 2 zile (dureri de cap, ameteli) dar au trecut de la sine. Stiu ca este recomandat sa luam vitamine, dar eu marturisesc ca mi-e teama de ele si nu am luat nimic. Asa ca durerea de cap a trecut de la sine. Acum sunt in faza de croaziera si slabesc constant cam 2 kg / saptamana. Rezultatele mele se vad pe ticker (precum si perioada in care am slabit atat).
Acum nu stiu ce sa zic, sa o recomand sau nu aceasta dieta. Consider ca fiecare este liber sa aleaga ce i se potriveste dar importanta este AMBITIA si PERSEVERENTA. Eu una ma declar HAPPY ( si inca nu sunt ca sfarsit)
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui LeeLyy:
serendipity (08 nov 2012), silvia3 (21 apr 2014)