In mare parte si eu la fel..
Sunt aprovizionata cu: rosii, castraveti, varza(care o sa fie calita, dar si simpla la salate), dovlecei,ardei .. si la cate o salata mare din astea mai adaug cate un ou, carnita, branzica( in casa nu am alta decat branza de burduf si ceva urda.. cred
.. , dar nu-ti zic ca n-am sa mananc si burduf.. pentru ca desi e fermentata, nu a avut niciodata un efect negativ asupra slabitului la mine, consumata in cantitati mici
). Gustarile vor fi iaurturi si nuci. Tot le rotesc astea si cand ma plictisesc ma bag cu nasu-n retetar la South Beach faza I si fac papica buna, sanatoasa si ingenioasa.
Eu din cate stiu sunt permise toate legumele
, mai putin morcovul,mazarea, sfecla ,napul.. am vazut si dovleacul pe undeva, dar banuiesc ca nu este acelasi din retete.. asta n-am inteles. Apare intr-o gramada de retete deci sunt 90% sigura ca e conform, deci imi explic numai daca e celalalt tip de dovleac asta care e pus in "lista neagra".