View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 23 iul 2011, 00:27:30
pucca's Avatar
pucca pucca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 13 aug 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 176cm, 65.4kg
Mesaje: 656
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 43 ori in 30 mesaje
Implicit Re: Grupul Dieta porneste, cantarul 10 primeste! - Concursul Slabute la Toamna, 2011

In mare parte si eu la fel..
Sunt aprovizionata cu: rosii, castraveti, varza(care o sa fie calita, dar si simpla la salate), dovlecei,ardei .. si la cate o salata mare din astea mai adaug cate un ou, carnita, branzica( in casa nu am alta decat branza de burduf si ceva urda.. cred .. , dar nu-ti zic ca n-am sa mananc si burduf.. pentru ca desi e fermentata, nu a avut niciodata un efect negativ asupra slabitului la mine, consumata in cantitati mici ). Gustarile vor fi iaurturi si nuci. Tot le rotesc astea si cand ma plictisesc ma bag cu nasu-n retetar la South Beach faza I si fac papica buna, sanatoasa si ingenioasa.
Eu din cate stiu sunt permise toate legumele, mai putin morcovul,mazarea, sfecla ,napul.. am vazut si dovleacul pe undeva, dar banuiesc ca nu este acelasi din retete.. asta n-am inteles. Apare intr-o gramada de retete deci sunt 90% sigura ca e conform, deci imi explic numai daca e celalalt tip de dovleac asta care e pus in "lista neagra".
__________________
Hai la mine in jurnal!
pucca, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
pucca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1973 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1456 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1199 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat