Subiect: Epilare cu zahar
View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 29 mar 2012, 19:34:18
zidezi's Avatar
zidezi zidezi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mar 2012
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 55.9kg
Mesaje: 43
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Epilare cu zahar

Citat:
Anterior postat de LeeLyy Vezi mesajul
Buna fetelor!
De metoda asta de epilat cu zahar am auzit prima data de la Eliff, de aici de pe form. Ea zice ca numai asa se epileaza si e OK.
O sa incerc si eu ca mi se pare fantastica metoda. Trebuie numai s-a mai intreb cateva detalii pe Eliff, de ex. dupa ce pui o fasie si epilezi, se poate retopi si refolosi, sau se arunca pur si simplu?
Am s-o rog pe Eliff sa vina aici si sa ne spuna parerea ei si detalii.
poate e buna aceasta reteta si nu am facut-o eu corect desi am pus toate ingredientele exacte ,dar mie ceara nu mi-a iesit dupa 20 min chiar pe foc, nu se ingrosase nici un pic si abia acum s-a intarit racita 4 ore dar nush daca o pot utiliza ..
in reteta postata aici pe pagina1sau 2 zice fata aia pune mult mai putin apa decat am pus eu nush nu ma pricep mi-am sunat cosmeticiana si mi-am facut programare sambata pana perfectionez tehnica
zidezi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1514 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 997 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 740 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat