View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 16 apr 2012, 18:33:34
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Nu imi mai gasesc linistea...

Citat:
Anterior postat de jess Vezi mesajul
Simt ca nu sunt eu, de parca as trai viata altcuiva. A disparut placerea aia de a incepe o noua zi cu noi forte, de parca totul e in van. Poate credeti ca exagerez si e pacat de ceea ce spun, insa timpul petrecut aici e timp fara rost.
Am prieteni, insa nu ma simt bine cu ei. Nu am pe umarul cui plange, nu sunt ceea ce aveam odata. Poate ca nu tine de tara, poate tine de mine si de cum percep lumea, de cum socializez eu cu lumea. Poate e cazul sa-mi fac mai multi prieteni si sa ma schimb
Ce-ti place sa faci si ce faceai inainte si nu mai faci si acum? Fa-ti o lista si daca nu poti sa faci nimic de pe lista aia, fa-ti alta cu ce ai vrea sa faci de acum inainte, alte chestii. Cauta-ti niste hobby-uri vechi sau noi.

Timpul petrecut nu e fara rost, nu exista asa ceva. Gaseste-ti un rost, fa ceva care sa-ti si placa in timpul tau liber. Du-te la o sala, iesi intr-un parc, mergi cu bicicleta etc. Ceva sa-ti faca placere. Si fa zi de zi.

Prietenii nu tre' sa fie multi, tre' sa fie ca lumea, sa te simiti bine cu ei, intre ei. Incearca sa te descarci cuiva (poate sa fie si preot, vreo amica mai in varsta, ruda femeie matusa sau ceva) din cand in cand daca nu poti cu vreo prietena. Ar ajuta mult.

Răspuns cu citat