Subiect: Skinny me. ;)
View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 27 iul 2013, 16:05:38
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Skinny me. ;)

Citat:
Anterior postat de Beldiman Vezi mesajul
Cam cat de des ar trebui sa ma cantaresc? Azi dimineata m-am cantarit si aveam 61,e bine daca o fac o data pe saptamana,adica sambata viitoare sa ma canteresc din nou.
O data pe saptamana e suficient si tot o data pe saptamana sa te si masori cu cm. Pt ca la noi greutatea poate fluctua f. mult daca retinem apa, daca suntem in perioada aia a lunii sau nu, daca ne umflam din div motive sau avem un tranzit lenes. Si ca sa nu intri in panica daca vei vedea intr-o saptamana 2 kg. in plus (care pot fi doar apa acumulata), et e mai bine sa ai si cm ca sa verifici daca intr-adevar te-ai ingrasat.
Inca ceva, in prima instanta, daca faci sport, vei lua ceva in greutate o data cu formarea muschilor dar te vei subtia la cm. Sa nu te sperii.
Citat:
Anterior postat de Beldiman Vezi mesajul
Si mama mea a avut probleme cu greutatea,asta pana cand a descoperit Dukan,de atunci se crede experta in diete si regimuri sanatoase. Ma tot atentioneaza: 'Eu cand m-am maritat eram mai slaba decat tine si tu ai 16 ani.' Mda,bine,atunci era alta treaba,alte vremuri.
E adevarat si cu fostii mei colegi,probabil ma vedeau asa mai sensibila si au zis ca pot sa profite de asta,sa ma faca sa ma simt jalnic in pielea mea,au reusit,dar intre timp am invatat sa am incredere in mine si in primul rand nimeni nu e perfect,toti avem cate un defect pe care trebuie sa-l acceptam sau in cazul greutatii corporale sa-l indreptam.
Din pacate si parintii gresesc. Nu intentionat, ci din nestiinta
Dukanul distruge rinichii. E chestie stiuta de toti dar nimeni nu spune asta pt ca vai doamne cat de mult si repede a slabit, nu mai conteaza urmarile.
Tu tine-te de sport, mananca normal, ca orice fata la varsta ta si vei da jos fara probleme. daca incepi cu diete de acum patesti ca si fluturas si ca si sutele de fete de pe acest forum care s-au confruntat cu efectul yo-yo. Au slabit 3 kg si dupa ceva timp au pus inapoi 5. Si fiecare e diferit.
Daca corpul tau se simte bine la 60 de kg, corpul colegei tale poate se simte bine la 50. Poate ea are oasele mai inguste, mai firave.
Sa nu fii invidioasa pe o fata care e atat de subtire, fata aia de la 35 de ani va avea probleme cu osteoporoza.
Orice avantaj are si un dezavantaj. Iar lumea trebuie sa te iubeasca pt cine esti, nu pt cum arati. Ca e suficienta o singura clipa in viata care sa iti dea tot universul peste cap si daca nu ai langa tine prieteni adevarati si oameni care sa te iubeasca cu adevarat pe tine, te vei trezi singurica. Si aici ma refer la accidente, boli, deceptii in dragoste.
Viata e facuta cu bune si rele si frumusetea corpului se poate duce intr-o clipa. Ce ramane e spiritul tau si pt asta trebuie sa te respecte toti.
Nu mai lasa pe nimeni in viata asta sa-ti spuna cum esti sau cum nu esti. Tu esti tu, unica, frumoasa, desteapta si meriti tot ce-i mai bun!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]