View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 17 sep 2010, 13:34:01
Bread Pitt's Avatar
Bread Pitt Bread Pitt este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 78
Date: 190cm, 90kg
Mesaje: 81
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Calculator calorii - Adaugare/Modificare alimente

Am mai întâlnit câteva probleme:
- în lista de ţări, lipseşte Marocul
- văd cum colegii „furnicuţe” au alimente deja urcate în categorii, care mie (in lista standard a formularului) imi sunt inaccesibile. De pilda „Fasole”, „Ciorbe” si cate altele.
Poate s-a putea completa lista formularului, pentru ca alimentul s-ar incadra mai exact. Eu am pus azi o „Ciorba de burta” (din conserva) la ”Alte alimente”. Poate s-ar putea institui categoria „Conserve”. Dvs hotarati.
- Am fost azi intr-o situatie speciala: dupa ce am urcat Calorii: Peste: Ton maruntit in suc propriu, Carrefour - Calculator calorii - Slabute.ro, m-am trezit cu un merit care nu-mi apartinea. Alimentul era deja in baza ca „Ton maruntit in sos propriu”. Era pus de slabuta fara poza.
Am pus poza la ea si am vrut sa-mi retrag produsul. N-am putut. Stiu ca dvs moderati, dar asa ceva v-ar putea scapa. Poate ar fi bine sa permiteti uploader-ului, la apasarea lui „Modifica” sa aiba si butonul „Sterge”.

Bread Pitt, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Bread Pitt, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2648 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2390 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat