View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 17 mar 2010, 21:58:21
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxana-O noua etapa a vietii

Citat:
Anterior postat de Roxana Vezi mesajul
Buna Roxana . Felicitari pentru kg minus .Ma bucur foarte tare ca da rezultat dieta ! Pare foarte bun planul tau ...sa slabesti cu disociata si dupa sa te mentii printr o alimentatie sanatoasa .
Eu una...nu stiu daca m as descurca cu disociata ,insa cred ,ca daca rezultatele tale vor continua la fel...ma apuc si eu si poate reusesti sa ma convingi si pe mine sa ma tin de sport ,ca eu o saptamana fac si dupa stau o luna (sa ma odihnesc )
Puup si te astept cu vesti bune !
Buna Roxana. ma bucur sa te gasesc in jurnalul meu. Iti multumesc pt vorbele tale frumoase si pt incurajari. Eu cred ca te vei descurca cu siguranta si cu dieta disociata atata timp cat ne sustinem unele pe altele si slabim impreuna. Pana sa intru pe forum sincer eram cam sceptica pt ca mereu intervenea ceva si renuntam repede. Nu tineam o dieta mai mult de o saptamana, insa acum sigur ma voi schimba. Tine foarte mult si de autosugestie sincer...pentru ca toate pleaca de la creier.Eu sunt de parere ca daca ai activitate in cursul zilei adica iti ocupi tot timpul cu cate ceva si nu stai asa pur si simplu in pat sau la televizor automat nu te mai gandesti la mancare si iti e mult mai usor. Parerea mea este sa te apuci si tu de dieta asta...ce ai de pierdut...doar kg. Ne sustinem una pe alta. Poopici
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]