View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 16 sep 2009, 17:58:51
Diana27's Avatar
Diana27 Diana27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Weight Watchers
Date: 160cm, 59.7kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Saluare fetelor!

Ma bucur ca mai sunt voluntare, ca si Luize, in perioada asta. Poate vom reusi sa ne sustinem reciproc mai bine, ca o dieta, oricat ar fi de ok, tot devine frustranta uneori .
Eu m-am intors de o luna din concediu si pana acum am epuizat toate scuzele care ma impiedicau sa ma apuc de slabit, dar de-acum am zis gata! si de luni m-am apucat iarasi de Scarsdale .
Asta e a treia zi si incep sa ma obisnuiesc cu regimul, nu stiu daca e ambitia de vina sau chiar mi-e usor sa renunt la gustul dat de mancarurile cu sos sau la paharul de vin sau de cola pe care il mai beau uneori... hmm...
In prima zi a fost groaznic in prima parte a zilei, pentru ca mancam intotdeauna o gustare inainte de pranz, dar a trecut cumva cu ceai verde si apa si concentrandu-ma mult la job. Apoi nu a mai fost asa nasol, am mers la sala, m-am dat pe banda si am mai facut ceva fitness si am obosit destul de mult ca sa mai am prea multa pofta de mancare.
Acuma, cum am zis, e mult mai simplu, parca devine rutina.
Mi-am propus sa merg cam 4 ore pe saptamana la sala si sa fac fitness si pilates (nu-mi place miscarea prea agitata), iar in rest sa ma plimb sau sa merg pe jos cand am ocazia.
Si eu mai schimb una alta cand pot prin dieta, dar incerc sa ma incadrez in tipurile impuse pe cat posibil. De exemplu azi, la pranz, in loc de salata de ton cu lamaie, am mancat o jumatate de vanata, o zucchina si o rosie facute pe grill si taiate marunt, cu ton in sos propriu din conserva si asezonate cu o lingura de vinegreta (cu apa in loc de ulei) si a fost excelent. Am mai observat ca dupa 2 zile de dieta incepi sa te saturi destul de repede si sa ti se faca foame mai rar , ceea ce e bine, pt ca eu nu sufar nici morcovii cruzi, nici telina .
Cat despre cantar, am zis ca ma cantaresc doar cand se termina cele doua saptamani si va spun atunci .
Pe curand!
PA!
Diana27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1690 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1173 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1174 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat