View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 01 iun 2011, 06:40:24
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Rezultate cu dieta Dukan

Citat:
Anterior postat de aly_robyn27 Vezi mesajul
buna! am tinut faza de atac 5 zile si am slabit 3kg,au urmat 5 zile PL in care m-am ingrasat 1kg pe care l-am dat jos imediat.acum sunt la faza 2 in cea de-a 10zi (5PL,5PP) si nu am mai slabit,stagnez.am intensificat si exercitiile fizice,dar nu se vede.ce ma sfatuiti?a mai patit cineva asa?
Buna, Aly!
Nu inteleg de ce ai pus acel kg. dupa zilele de PL. Eu de la bun inceput am tinut faza de croaziera 1 PP / 1 PL, in primul rand ca mi se pare mult mai usor si neplictisitor. In al doilea rand am vrut sa am un AS in maneca in cazul in care vor urma perioade de stagnare, adica in situatia asta sa pot tine 5 PP / 5 PL. De la inceputul dietei eu n-am avut nici o saptamana de stagnare. Asa cum am spus alta data, am slabit constant 2 kg/ sapt. Recunosc ca acum ma mai spurc cu cate ceva pe langa dieta dar tot am o scadere de 1 kg / sapt. ceea ce nu e rau deloc. Atunci cand "gresesc" mai grav ma pedepsesc si tin 3 zile consecutive de PP dupa care trec iarasi la 1 PP/ 1 PL.
Tu trebuie sa reusesti sa-ti cunosti organismul si sa adopti cea mai buna cale de a tine cu tine. Am auzit de la Nemo (el este expertul in Dukan) ca se poate tine si varianta 4 zile PP / si 3 zile PL (adica weekend-ul). Important este sa nu te dai batuta, mai ales ca ai trecut de greu (faza 1) si te-ai adaptat regimului fara probleme de alta natura (constipatie, dureri persistente de cap, incheieturi, s.a.).
Multa bafta in continuare!
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat