Subiect: Jurnal Oana
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 24 iun 2011, 08:20:16
oanna14's Avatar
oanna14 oanna14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 ian 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Rina's 90
Date: 165cm, 67kg
Mesaje: 2.463
Aprecieri acordate: 57
Am fost apreciat(a) de 30 ori in 27 mesaje
Implicit Re: Jurnal Oana

Jurnalule,astazi o sa scriu aici 6 alimente care pot fi consumate in timpul dietei,dar care si ajuta la infrumusetare... :
1. APA – bea cit mai multa apa ! Apa te ajuta sa slabesti, sa-ti mentii silueta si sa ai o piele stralucitoare. Daca adaugi, in apa, si citeva felii de lamiie, cu atit mai bine. Celulita si kilogramele in plus, vor pleca, rapid, iar ridurile nu vor mai fi o problema !
2. IAURTUL – de preferinta, degresat. Contine mult calciu, ce te va ajuta sa ai oase puternice, unghii frumoase, o postura eleganta si un zimbet frumos. O cana cu iaurt degresat contine 450 mg de calciu, adica mai mult decit o cantitate similara de lapte. In plus, iaurtul contine zinc, foarte bun pentru pielea ta.
3. SOMONUL SI FRUCTELE DE MARE – te ajuta sa-ti pastrezi frumusetea, datorita grasimilor bune si zincului. Somonul contine Omega 3, o grasime buna esentiala pentru structura celulara, pentru circulatia sanguina si pentru o buna functionare a creierului. Omega 3 mentine pielea catifelata, previne ridurile, lipsa de fermitate a pielii si cuperoza. Stridiile contin mult zinc, cu un rol important in restructurarea celulara si in regenerarea pielii. De asemenea, te ajuta sa ai unghii frumos, un par sanatos si o vedere buna.
4. AFINELE SI KIWI – sint miraculoase, pentru frumusetea ta ! Afinele contin o cantitate mare de antioxidanti, care previn imbatrinirea prematura a pielii. Kiwi este o excelenta sursa naturala de vitamina C si de oxidanti anti-imbatrinire, care ajuta sinteza de colagen, combat si previn ridurile si-ti mentin oasele puternice si dintii frumosi.
5. CARTOFII DULCI, SPANACUL SI ROSIILE – sint “tratament”, pentru tenul si ochii tai ! Cartofii dulci contin Beta-caroten, un pigment solubil, pe care il gasim si in morcovi si care se transforma in vitamina A, benefica pentru pielea ta: ii ofera protectie impotriva radiatiilor solare si previne ridurile. Rosiile sint minunate, pentru ca iti aduc licopen, un excelent antioxidant, ce previne imbatrinirea pielii ! Cine maninca spanac, poate confirma: frumusetea se afla in ochi ! Continutul crescut de luteina, din spanac, mentine ochii sanatosi si stralucitori.
6. NUCILE – si-au croit drum, in acest top al alimentelor pentru frumusete, datorita continutului mare de substante nutritive, benefice pentru tonusul pielii, rezistenta oaselor, sanatatea parului si stralucirea ochilor ! Include-le, in meniul tau, dar cu masura, daca vrei sa slabesti: au un continut caloric mare: 100 g nuci verzi contin 580 de calorii, iar aceeasi cantitate de nuci uscate – 690 de calorii.
__________________
Jurnal Oana;x http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post696404


''Increderea in sine reprezinta esenta eroismului''