View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 17 mar 2010, 22:16:05
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxana-O noua etapa a vietii

Buna jurnalule!
Am cateva ganduri pe care as vrea sa le expun.
Sunt foarte fericita ca am gasit acest site care ma ajuta cum nici nu-mi inchipuiam eu vreodata. In primul rand, daca inainte stateam si ma uitam la tv mai tot timpul zilei acum stau non-stop pe acest forum si invat lucruri care ma ajuta enorm de la slabute.Astazi cu ajutorul roxanei care mi-a aratat unde pot gasi exercitii tae-bo m-am apucat de acest sport si m-i se pare chiar foarte ok...cam greu pt prima zi dar fara munca nu putem ajunge unde vrem in viata.
Maine am un interviu important la compania Blue Air si ca de obicei am asa un feeling ca din cauza kg in plus nu voi fi angajata, deoarece conteaza foarte mult felul in care arati in momentul in care te angajezi la o companie mai importanta si practic lucrand cu publicul automat devii imaginea firmei...as vrea sa pot sa le spun maine la interviu ca sunt la dieta si in curand nu-mi va mai fi rusine de felul in care arat ..dar..stim cu totii ca nu putem explica asa ceva unui angajator.Imi pare rau ca am stat si m-am delasat in halul asta....am ajuns la acel punct de criza cand am realizat ca este chiar important in ziua de azi cum arati mai ales, am realizat ca daca vreau o cariera la o companie de renume trebuie nu numai sa am o facultate, experienta....trebuie sa fiu si mandra de mine atunci cand ma prezint la interviu...sa arat bine.Scz am devenit iar melancolica dar daca am cui sa ma descarc este mult mai bn pt mine pt ca stiu ca aici pot gasi persoane care poate trec prin aceleasi momente ca mine si putem sa ne ajutam unele pe altele.Multumesc slabutelor.
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]