View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 15 apr 2012, 17:18:22
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: Jurnal Ilayna - Dear diary...

Citat:
Anterior postat de Ilayna Vezi mesajul
Mi-a dat in gand sa slabesc in clasa a 9-a , cand au inceput complexele de inferioritate , nu-mi place nimic la mine si ceilalti nu faceau decat sa imi sustina parerea proasta despre mine.
Am inceput sa ma infometez , ma felicitam ca luam doar o masa pe zi , slabeam un kg sau doua si cand ajungeam acasa in weekend de la oras , dadeam buzna in camara
Sunt acum clasa a 11-a , singura mea realizare in materie de dieta e ca nu m-am mai ingrasat din clasa a 9-a , macar atat.
Vreau sa slabesc pt ca:
-nu am pic de incredere in mine
-sunt foarte timida cu necunoscutii abia daca scot doua vorbe
-vreau sa imi demonstrez in primul rand mie , ca imi pot schimba viata si ca eu decid ce se intampla cu mine
As avea nevoie de ceva sfaturi in legatura cu spotul , adica nu prea stiu ce e mai bun...
Buna Ilayna!
Bine ai venit pe SLabute! Si Hristos a inviat!Spune-ne mai intai cum ti-a fost ziua de Pasti, cum stai cu dieta/mancarea?Te descurci?

Hmm...despre sport vrei tu amanunte,da?Pai daca vrei sa arzi grasimi, sa slabesti, fa sport mult, exercitii cardio.Aceste exercitii cresc pulsul, batail;e inimii si ajuta la arderea grasimii, la slabit.DIn categoria exercitiilor cardio fac parte urmatoarele: sarit coarda,alergare, mers alert, aerobic, dans intens,bicicleta de camera, bicicleta, stepper etc.Iti poti lua de pe internet fel si fel de filmulete care te vor ajuta la sport.Spre exemplu incearca Star walking, Tae bo,Turbo jam,Brazil butt lift, Zumba, Pussycat Dolls workout, Pump it up,Hip Hop Abs, exercitiile lui Tracy Anderson si mai gasesti multe multe altele!Astea toate sunt foarte bune exercitii cardio!

Daca te intereseaza tonifierea, fa exercitii la sala de fitness sau lucreaza tu acasa cu exercitii pentru diferite grupe de muschi.Poti face si abdomene, tonifica foarte bine abdomenul, ridicari de picioare si exercitii cu greutati pentru brate, etc.

Pentru rezultate foarte bune, recomand sa "amesteci" cele doua tipuri de exercitii.In acest fel slabesti si tonifici in acelasi timp
Daca ai nelamuriri, cauta-ma, sunt alaturi de tine!
Bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de happygirldiana; 15 apr 2012 at 17:21:39.