View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 apr 2012, 13:05:13
Elena19's Avatar
Elena19 Elena19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 527
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Oana, viitoare slabuta...

Citat:
Anterior postat de Oana Vezi mesajul
Buna, ma numesc Oana, am 26 de ani si 106.8 kg. Sunt pufoasa de cand ma stiu si tot de cand ma stiu incerc sa si slabesc dar mai mult ma ingras. De un an si jumatate incerc sa fac un bebe care se lasa asteptat, probabil din cauza greutatii mele excesive. asa ca pe cai, de astazi mananc doar apa, paie si bataie. Trebuie sa slabesc si ca sa o citez pe doamna doctor : "trebuie sa slabesc facand foamea ". scriu pe acest forum pentru ca sper sa am aici un sprijin din partea voastra.
Buna! Bine ai venit! Sunt sigura ca vei primi sprijin aici,ohoho,destul !
De ce nu incerci sa lasi foamea deoparte si sa iti creezi un meniu sanatos cu proteine,carbohidrati buni,grasimi bune,vitamine si minerale ? Sa adopti un stil de viata sanatos cu minim 1000 de calorii pe zi,sa ti le calculezi cu ajutorul calculatorului si sa bagi usor si niste sport? Prima data incepe cu plimbari si pe urma fa ceva incet,cresti intensitatea si asa mai departe.
Gandeste-te ca cu "foamea" nu vei reusi mare lucru,poate sa dai jos 5 kg pe care le vei pune dublu inapoi iar foamea asta mai multa poate duce la multe efecte adverse,boli,nenorociri.
Zici ca vrei sa faci un bebe asa ca incepe corect,alimenteaza-te sanatos,nu te juca cu infometarea,gandeste-te ce pret esti dispusa sa platesti pentru a slabi.
__________________
I will do my best and it will be enough
Elena19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2046 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1529 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1013 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]