View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2012, 11:22:32
ilinca11's Avatar
ilinca11 ilinca11 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2012
Locaţie: Onesti, Romania
Vârsta: 35
Date: 170cm, 77.7kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal ilinca11 - Trebuie sa reusesc cumva!

Saru'mana de sfaturi, insa asta am facut pana acum. Multa apa, fara paine, paste, paste, orez, cartofi,( amidon in general) fara dulciuri( pt mine dulciurile nu sunt asa o mare problema, nu poftesc la ele. mai mult poftesc la produse de patiserie, fornetti si alte alea)....acum ma situez in perioada de mentinere(cica) in dieta asta,( mentinere pe naiba, ca eu am nevoie in continuare de slabit) si am introdus painea in alimentatie, insa nu constant, si cate o felie doua. Dar cred ca indicat ar fi sa o scot.
M-am cam saturat de carne fiarta, si gratar si de legume( precizez ca nu sunt o iubitoare a legumelor gatite, am senzatia ca au cu totul alt gust si nu imi plac cine stie ce, insa m-am obligat sa le mananc)prefer mai mult crude, insa si astea pe care pot sa le mananc sunt limitate.
Am ajuns la concluzia ca, trebuie sa renunt la dieta asta acum pentru ca am nevoie sa slabesc nu sa ma mentin si cred ca daca as manca mai mult legume( au putine calorii) poate ca as accelera putin slabirea, dar singurele lucruri de dieta pe care le mananc cu placere sunt: salata de spanac cu rosii si castraveti( salata verde nu o mai suport), si supa de varza( dreasa cu lapte batut, in zilele de legume asta mancam).
Am sa incerc sa mananc mai mult salate, mai ales ca e sezonul si acum nu mai au gustul ala de iarba pe care il aveau salatele luate iarna din supermarket, desi nu stiu cat o sa rezist numai cu ele.

Si alea 7 kg sunt bune, numai sa fie ceva.
Sper sa revin cu rezultate bune. Trebuie sa pot mai mult si mai bine!
ilinca11, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1554 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1038 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]