View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 08 mai 2012, 15:19:26
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Dieta cea mai buna

Cred ca semeni cu mine si cu multe altele - avem programul prea incarcat ca sa tot stam sa calculam calorii, sa alegem mereu ce mancam - cateodata mananci ce ai in frigider sau ce gasesti prin oras. WW e de fapt o hipocalorica in care in loc s manaci mai putine calorii mananci mai putine puncte.
Cred ca in prinicpiu trebuie sa-ti alegi o lista de alimente care iti este la indemana ( fie ca o poti cumpara chiar la servici - cum e un iaurt degresat, sau branza degresata, cereale integrale, un piept de pui la gratar e care il poti cumpara la orice restaurant, salata de varza, fructe cat mai putin dulci,salate - pe care le poti cumpara oriunde atentie!! la adaosul de ulei sau dressing - are o tona de calorii ). Deci citesti cam ce se recomanda in toate dietele si cam aia incerci sa manaci - cat sa fii satula dar nu cu burta pocnind.
Mese dese - mici cantitativ si de prefeinta la ore fixe - organisul se va obisnui sa primeasca acele mese si nu va intra pe modulul economie + sport macar 30 min / zi sau sedinte mai lungi de 3 ori pe saptamana.
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat