View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 11:37:33
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit re: Jurnalul Daliei (Dali La)

Buna, Dalia -sau Dalila si bine-ai venit!

Oare cati mai sunt cei care nu au credite? Norocosii

Imi place mult cum ai abordat problema si varsta nu are nicio legatura, cunosc femei mult mai in varsta care arata incredibil si chiar mai bine decat persoane mai tinere decat ele, totul sta in vointa si in dorinta de a te ingriji cu adevarat, prin mijloace sanatoase.
Desi nu am o silueta de model, am facut sport constant, am o alura atletica, nu atarna nimic pe mine am 30 de ani si cum nimeni nu-mi da vreodata varsta asta, mereu consider asta o motivatie sa continui calea pe care am ales-o, sport si alimentatie corecta.

Daca te tii de treaba, slabitul va veni de la sine si nu va fi el recompensa finala sau va fi doar una dintre ele, forma fizica foarte buna si o stare de spirit pe masura sunt la fel de benefice si de invidiat, zic eu.

Eu fac sport acasa, si cardio, si forta, si destul de intens, zic eu, daca ai nevoie de programe, da-ne un strigat, sunt multe fete care procedeaza la fel.

Din ce ai povestit, trebuie sa-ti faci un plan concret, ajuta intotdeauna, dar mai ales daca spui ca ai uneori atacurile acelea de foame, inseamna ca trebuie sa te organizezi si sa planuiesti in avans.

Programe haotice, programe de birou, de vacanta,programe de mamici, studente, corporatiste, avem de toate aici dar de putut se poate, numai sa vrei.

Spune-ne cam ce mananci si cum iti organizezi mesele, gustarile sanatoase sunt necesare ca sa te tina departe de tentatii, altfel e un fel de cooperativa munca in zadar.

Mult succes!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]