View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 21:12:40
Adelina Mihaela's Avatar
Adelina Mihaela Adelina Mihaela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Buna Khali, multumesc pentru sfaturile date O sa fiu foarte atenta de acum inainte.
Nu ma incumet sa scriu cu cata usurinta imi satisfaceam toate poftele pana acum, in schimb ai aici lista cu absolut tot ce am mancat azi. Alimentele de aici se numara printre preferatele mele si impreuna insumeaza cum am spus, un pic peste 800 de calorii

La micul dejun am mancat vreo 200 ml de iaurt Vio degresat, l-am impartit in doua pt ieri si pt azi. Tot aici si jumatate de grapefruit si o cana de ceai de tei cu indulcitor.
Gustare pe la ora 12 cred ca am luat-o, am mancat un mar mare verde dintr-un chiosc cand ma decideam ce sa iau (nu obisnuiam sa mananc multe mere, asa simple, nici nu prea le observam prin magazine sau la piata, dar ma redescopar chiar o sa mananc si maine)
Am ajuns acasa pe la 3 si ceva si am mancat niste ficatei fripti, cu doi castraveti la otet =p~ mm~
Am mai mancat pe parcursul zilei, ca gustari, un baton de cereale de piersici de la Stilla, care imi place la nebunie si imi satisface pofta de dulce imediat, niste rondele de orez expandat (vreo 3-4 in total parca), si o rosie. La cina am savurat o ciorba de legume "ca la mama acasa" ca o sa imi fie foarte dor de ea cand o sa plec, si pe la 8 am baut o cana de lapte Fulga degresat.
Nu am resimtit foame deloc pe tot parcursul zilei, doar abia abia acum ce mi se mai face un pic fomita dar oricum ma culc si nu o sa mai mananc nimic azi. Si cam atat. Maine vreau sa ma tin sa-mi iau pentru o masa niste ton maruntit in suc propriu.
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]