Subiect: Jurnal ioa93
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 24 sep 2012, 19:09:44
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal ioa93

Citat:
Anterior postat de ioa93 Vezi mesajul
Buna! Numele meu este Ioana si as dori sa imi intindeti o mana de ajutor:d. Imi doresc sa adopt un stil de viata sanatos si imi cam lipseste ambitia. Sper sa pot conta pe jutorul vostru.
Buna, Ioa!Bine ai venit pe Slabute! Ma bucur ca vrei sa traiesti sanatos si sa ai grija de tine!Iti trebuie putina ambitie, ce-i drept, dar nu e greu!Un pic de autoeducare si se rezolva
Incearca sa renunti usor usor la tot ce e nociv si nesanatos pentru organism: prajeli, grasimi, paine alba, patiserii, zahar si alte dulciurele, renunta la sucurile acidulate, mananca paine integrala, 1-2 feliute pe zi, lactatele si branzeturile sa fie degresate sau semidegresate, consuma carne alba, peste, gatite la cuptor sau pe gratar, supe si ciorbe multe, foarte sanatoase suntAi grija sa fii mereu hidratata, bea multa apa si ceai. De asemenea, ai grija sa adaugi in meniul tau zilnic cereale integrale, joaca un rol foarte important in alimentatie. Dar sa fie integrale, nu din alea cu zahar, Fitness sau mai stiu de care.
Important e sa nu vezi aceste "reguli" ca pe niste restrictii!O alimentatie sanatoasa te va face sa te simti bine si pe interior si la exterior
Iti sunt alaturi,daca ai intrebari, nelamuriri, te ascult oricand
Pupici si mult spor!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]