View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 14 mar 2010, 02:12:32
baston's Avatar
baston baston este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: giurgiu, Romania
Vârsta: 41
Dieta: numar calorii
Date: 165cm, 80kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up re: Jurnal Baston - In cautarea fericirii...

Buna! multumesc ptr primirea atat de rapida in randul vostru.
Ce pot sa spun despre mine, mai mult decat ca-mi doresc sa scap de aceste kg in plus la fel de mult ca si voi, iar motivele sunt...fara numar, incepand de la aspectul fizic, starea de sanatate, relatia in cuplu, perceptia celorlalti...totul supara la un moment dat si spui gata! A sosit momentul, nu mai pot sa taragan de pe o zi pe alta, ca de fiecare data cand am incercat.
Acum sper ca voi reusi, ceva, daca nu chiar tot ce mi-am propus, dar cel mai mult sper sa reusesc sa-mi schimb obiceiurile alimentare proaste: dulciuri in exces consumate la nervi, de parca rezolva ceva, dar ne simtim ok pe moment, mancaruri grase si servitul mesei la ore aiurea, mai mult seara.
Azi am mers la marchet si am facut piata, mai light ca de obicei, mai multe fructe si carne usoara, peste si pui, legume crude.
Am hotarat sa tin dieta prin calcularea caloriilor permise intr-o zi. Asta imi e mai la indemana, mai ales ca nu am o activit prea solicitanta, stau mai mult acasa.
Nici inainte nu aveam o activit prea intensa, lucram la birou, ca, contabil 8-10h/zi, in fata calculatorului.Dar criza asta economica a avut grija sa ma mai odihnesc; restructurand ff mult activitatea firmei la care lucram. Dar asta e...acum, sunt somera si ma ingrijesc de sot, de casa, de gradina, ptr ca locuim la curte, si e superb.
Sper ca-l voi putea convinge intr-un final si pe sot sa inceapa aceasta dieta ptr ca nici el nu sta prea bine(170cm/85kg), dar macar depune efort sustinut, aproape zilnic.
Ce mai pot spune despre mine, poate faptul ca astept sa devin mireasa cat mai curand si apoi mamica, dar asta depinde si de alti factori.
Sper sa avem cu toatele spor in ceea ce ne-am propus.
Va pwp si va doresc numai bine!
baston, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2019 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1502 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 728 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]