Subiect: Jurnal BianncaR
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 05 dec 2012, 21:46:13
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit re: Jurnal BianncaR

Citat:
Anterior postat de BianncaR Vezi mesajul
Buna tuturor! Nu prea stiu exact cu ce as putea incepe, dar cert este faptul ca am nevoie urgenta de ajutor!! Am ajuns sa fiu intr-un fel sau altul dependenta de mancare, mai ales de tot ceea ce este dulce (trec usor peste 3000-3500 kcal/zi). Desi teoretic stiu ce am de facut imi lipseste acea motivatie necesara..de exemplu cand lumea, inclusiv prietenul meu, imi spune ca m-am ingrasat zambesc si pur si simplu nu se intampla nimic..nu ma simt deloc motivata sa slabesc sau sa incerc sa fac ceva in privinta asta. Un mic ajutor? Eu simt deja ca intreaga situatie ma depaseste.
Buna Bianca si bine ai venit!!! In primul rand vreau sa-ti spun ca te inteleg perfect...referitor la nr kilogramelor, depinde de constitutie...si eu sunt "pufoasa" si desi nu am multe kg nu sunt atat de slaba...cred ca ideal ar fi sa gasesti o dieta care ti se potriveste si de care sa te poti tine...si bineinteles sa incerci sa faci sport...un pas important ar fi sa renunti la masina in favoarea mersului pe jos, si bineinteles sa te duci la o sala daca poti sau pur si simplu sa faci exercitii acasa...intotdeauna inceputul este mai greu, dar odata ce te pornesti pe acest drum, pe masura ce vei incepe sa slabesti vei fi din ce in ce mai motivata si va deveni floare la ureche!!! Mult succes! Nu sunt o mare experta dar iti pot impartasi din experienta mea...
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]