View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 18 mar 2010, 13:08:04
carmenelena's Avatar
carmenelena carmenelena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Giurgiu, Romania
Vârsta: 48
Date: 158cm, 71.6kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Si eu vreau sa slabesc!

Intai si-ntai o sa va spun ca, desi am fost dintotdeauna o fata bine-hranita, nu am fost mereu grasuta. De fapt, uneori am fost destul de slaba, desi am obsesia slabitului din adolescenta. Mereu m-am vazut grasa, mereu am cautat cure de slabire.
In timpul sarcinilor (am 2 copii) am luat cate 28 kg pe care le-am dat jos doar partial si foarte greu.
Acum patru ani am reusit sa slabesc 20 kg in 3 luni si sa ma mentin aproape 2 ani fara probleme, apoi, treptat, am inceput sa pun, si sa pun, si sa pun... Si iata-ma din nou la 72-74 kg ( greu de spus exact, cantarul nu-mi arata de doua ori la fel- cred ca are pica pe mine)
In principiu, daca am reusit o data, ar trebui sa mearga din nou, totusi nu-i chiar asa. Am slabit mult atunci, dar total nesanatos, adica cu mult tutun si multa cafea si uneori fara hrana zile in sir. Acum nu mai merge la fel, desi as incerca din nou daca ar merge. Trebuie sa-mi schimb modul de viata, ceea ce e mai greu decat sa tin dieta.
carmenelena, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1567 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1050 kcal/zi. Pentru a slăbi 15 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -2307 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]