View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 18 mar 2010, 16:24:12
Monikutza's Avatar
Monikutza Monikutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 37
Date: 162cm, 62.4kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: O sa fiu o slabuta - Jurnal Monikutza

Citat:
Anterior postat de Suzume Vezi mesajul
Buna si bine ai venit.
15 kilograme in 2 luni "nu-i mare lucru" , e defapt prea mult. Mai bine mananci sanatos, faci mult sport si uiti de "deadline-ul" impus. Nu trebuie sa te infometezi sau sa scazi sub 1000cal pe zi.

Ai grija si multa bafta
Buna si multumesc de primire.
Din intamplare mai citeam pe forum si am vazut ca mi-ai raspuns. Tocmai, eu nu mi-am propus nici un deadline, in mesajul anterior am scris ca 15 kilograme in 2 luni AM PUS pe mine, nu intentionez in nici un caz sa dau jos asa repede. Poate in 4-5-6 luni, nu ma intereseaza prea tare sa le arunc repede si sa ma fugareasca dupa aceea. Stiu din proprie experienta ca orice lucru bun pe lumea asta, pentru care merita sa lupti, se obtine greu si cu munca. Si la urma urmei, daca am putea toate sa slabim usor cate 10 kg /luna unde ar mai fi satisfactia lucrului obtinut?
Tinand cont ca eu de cateva luni ma mentin la greutatea asta consumand aprox 2.000 de calorii pe zi si fiind sedentara 100%, in nici un caz nu voi scadea sub 1.400 - 1.500 de calorii, dar voi face cat mai multa miscare. Rezultate se vor vedea, sunt convinsa, si tocmai de la ideea asta am si pornit, kilogramele vreau sa le pierd in mare parte datorita sportului si reducand cantitatile de mancare. Teoretic, numarand caloriile si facand 1-2 ore pe zi de miscare (f usoara pentru inceput) nu am cum sa dau gres.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, astept raspunsurile, comentariile si sfaturile voastre dar lucrurile de baza deja le stiu, am ctitit aproape tot forumul, stiu despre sport, despre intensitatile lui, durata, despre cum este absolur interzis sa scad sub 1000 calorii, despre cum ar trebui sa scad treptat din consumul zilnic pentru a avea de unde sa mai scad mai tarziu... v-am citit cu interes si citindu-va jurnalele am impresia ca deja va cunosc
Monikutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]