Subiect: Jurnalul Anne10
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 apr 2013, 13:18:25
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Anne10

Buna ziua "slabutelor"! Intai sa incep sa scriu in jurnal am si eu o intrebare la voi: am vazut ca la calorii ingerate, la rosii simple sunt 2 variante (inafara de ce le cerise), una este de 18 calorii, iar alta de 25 de calorii (stiu nu e mare diferenta), sau e in functie cat e de copata rosia (ca nu specifica) as dori si eu o lamurire ceva? Multumesc anticipat! Am uitat sa spun ca am 27 de ani, inaltimea de 159 cm, la momentul actual am 65 de kg si mi-as dori sa ajung la vro 55 de kg. Citeam pe aici la sfaturi si prin alte jurnale ca pentru a slabi sanatos trebuie sa renuntam la prajeli (foarte bine si asa nu prea imi plac prajelile); dar cu dulcele cam am de furca (sunt cam pofticioasa ). Prin ianuarie 2012 am zis ca gata trebuie sa renunt la dulce (am rezistat eroic vro 4 luni),dar in tot timpul asta nu am cumparat si nici facut in casa vrun dulce.Aveam cand incepusem 63 de kg, in lunile alea far pic de dulce (mancat in rest orice) ajunsesem la 57 de kg ,eram asa de fericita ca mai aveam putin sa ajung la kg dorite (in timul asta si alaptam, fetita avea atunci 1 an si 4 luni; am alaptato pana pe la 1 an si 8 luni). Toate bune si frumoase dar au venit in vacanta parinti mei (lucreaza in Franta), cu o groaza de dulciuri. Dupa ce ca deabia rezistam sa nu le mananc, mai ma indemnau si ei "lasa ca nu te ingrasi de la cateva dulciuri". Si azi un pic, maine un pic si tot asa pana am inceput iar sa fiu parca dependenta de dulce (nu ma simteam bine daca nu mancam ceva dulce zilnic).
Acum ma duc sa pap pranzul: macrou pe gratar cu multe legume verzi (salata verde, rosii, castravetii, ardei rosu gras) puse toate intr-un bol sub forma de salata.
Si o sa mai revin sa termin povestea! Sper sa nu plictisesc pe nimeni!?
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Anne10:
rozica1965 (24 apr 2013)