View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2013, 09:33:19
CristinaTM's Avatar
CristinaTM CristinaTM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 apr 2013
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 164cm, 63kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit A treia zi de dieta Dukan

Salut, fetelor,

Până acum dieta merge bine și fără abateri. Mi se pare destul e ușor de ținut. Mă ajută mult rețetele din forum. Dacă ar fi fost să mănânc toată ziua doar iaurt cu tărâțe de ovăz și carne fiartă de pui cred că m-aș fi lăsat după primele 2 zile.

Dar uite că am ajuns deja în a treia zi de atac și totul decurge conform planului. Am învățat să-mi fac pâine din tărâțe de ovăz, tiramisu potrivit cu dieta și ciorbă rădăuțeană, o rețetă pe care am tot vrut să o fac.

M-am cântărit aseară și am observat că deja un kilogram a dispărut. Mi-am propus să nu mă mai cântăresc decât sâmbătă, când termin faza de atac, pe care vreau să o țin 5 zile.

Căutând diverse rețete potrivite cu faza de atac a dietei Dukan am descoperit un site foarte util. Acolo sunt postate rețete potrivite cu toate etapele din dieta Dukan. Se pot sorta după tipul mesei și faza dietei sau se poate căuta după ingredient.

În altă ordine de idei, vine Paștele și, ca în fiecare an, îmi voi vizita părinții. După ce am discutat cu mama la telefon timp de o oră despre cum eu nu voi mânca drob și friptură de iel, am reușit să o conving că nu modul cum gătește este problema, ci kilogramele de pe șoldurile mele. Așadar, voi putea să-mi gătesc rețete care se încadrează în dietă.

În plus, azi am reușit să alerg cu 2km în plus față de cât alerg în mod normal. Se pare că mișcarea zilnică îi face foarte bine și există toate șansele să reușesc să alerg la maraton, așa cum mi-am propus. Deci, de la mine doar vești bune. Voi cum vă descurcați cu dieta Dukan? Rezistați? Care vi se pare cea mai dificilă parte a ei?
CristinaTM, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.