Subiect: Laura's journal!
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 24 mai 2013, 10:51:02
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Laura's journal!

Citat:
Anterior postat de laura 87 Vezi mesajul
Buna ziua! Numele meu este Laura, am 26 de ani si imi doresc de foarte mult timp sa slabesc! Am 1.71cm si 90kg. Greutatea mea initiata s-a invartit mereu in jurul valorii de 75kg insa in timpul nasterii, acum 3 ani in urma, am ajuns la fabuloasa greutate de 122kg. Incet incet am reusit sa ajung sa oscilez intre 85-90 de kg. Aseara am descoperit acest site si vreau sa ma alatur voua in lupta mea cu kg! Cred ca suportul pe care il gasesc aici ma va ajuta ca de data aceasta sa reusesc sa ajung la o greutate cu 6! Imi doresc foarte mult sa oscilez intre 62-65kg si sper ca acest lucru sa se intample pana la sfarsitul acestei veri! In august plec la mare si din aceasta motivatie am inceput pe 20 mai un regim dat de nutritionist, cu care am mai slabit si in trecut.
Va multumesc ca existati si va multumesc pentru toate informatiile pretioase pe care le-am gasit aici! Inca mai trebuie sa ma familiarizez cu site-ul si cu regulile lui, cu toate beneficiile de care pot beneficia aici alaturi de voi, insa lucrez la asta... Navighez prin toate camarutele si incerc sa imi dau seama cum functioneaza toate!
Va pup!
Salut! Ti-am gasit jurnalul , si ti-am adus cateva flori ! Sa inteleg ca esti mamica , si eu sunt tot mamica (am o fetita de 2 ani si 5 luni). Succes in tot ce iti propui, si multa sanatate. O sa te mai vizitez pe aici la tine in jurnal!
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]