View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 03 aug 2013, 08:41:31
040489's Avatar
040489 040489 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iun 2012
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta sanatoasa :)
Date: 171cm, 73.5kg
Mesaje: 317
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 209 ori in 170 mesaje
Implicit Re: Jurnalul ambitios! multi pasi mici :)

Citat:
Anterior postat de priceless Vezi mesajul
intotdeauna am fost o pofticioasa! de ce sa nu recunosc?..cu toate ca nu am fost dintotdeauna grasa (am avut metabolism bun, care s-a dus naibii se pare ca)..

ce a fost ...a fost (ca au fost multe in ultima vreme, si poate o sa va povestesc cu timpul dar acum mai important e ce va urma), de vreo 2 saptamani tot pun la cale un plan de bataie pentru slabit, ca deja ma simt rau (fizic si mental chiar)
mda... deja se ingroasa gluma...

sincer habar nu am cum am adunat astea 53 de kg..a ba!..mi=a fost foame..si am mancat

pe scurt planul meu ar fi urmatorul: 4 faze de cate 3 luni, la inceput mai multe kg de dat jos, apoi din ce in ce mai putine, pana spre deloc ( apoi perioada de mentinere care nu am inclus-o in anul urmator)

primele 3 luni...25kg (ca am de unde)
urmatoarele ...15kg
apoi ...10 kg
si in final 3kg

la partea cu mancarea (desigur) stau mai prost ca nu stiu ce dieta sa tin. m-am tot gandit, si nu stiu una suficient de sanatoasa sa o tin asa de mult timp. si revenim la mancatul sanatos...stil de viata etc. bun, teoria o stiu, dar concret???

de exemplu maine incep cu 3 mese pe zi si 2 gustari (la gustari un fruct) si pentru celelalte mese, imi propun sa mananc mai putin ca azi.
Buna! Bine ai venit . Eu zic sa nu mergi dupa o dieta anume, sa ai doar reguli stricte in ceea ce te priveste. Un meniu de 1300-1500 kcal pe zi, nu scadea sub.... Pe mine ma ajuta sa imi cantaresc mancarea. Imi fac un plan pe o saptamana,merg la cumparaturi, pregatesc gustarile din timp. Micul dejun e cel mai consistent, imi da energie. mananc cu 2-3 ore inainte de somn. Mesele din 3 in 3 ore ma ajuta sa nu simt senzatia de foame, ideea e sa mananc putin si des, sa nu risc sa ma supraalimentez la o masa principala.
Am un tabel cu valorile nutritionale si aleg ce sa mananc. Ideal ar fi sa ai carne slaba, lactate,fructe si legume... Si pe frigider, un calendar mare in care imi notez kg,ma cantaresc o data pe saptamana si fiecare zi reusita e notata cu un X mare..
Asteptam meniurile tale..
Si nu uita de sport. Plimbari dupa masa,mers pe jos, exercitii, alergat...
040489, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 731 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]