Citat:
Anterior postat de sunshine
Pofta buna!
|
Domle' eu cand am vazut titlul - pac mi s-a aprins beculetul ca ce prind fara carne - nu iert. Dupa ce am citit si cum se face (adica mizilic) m-am sculat efectiv de la computer, am scos de prin frigider una-alta si am trantit rulada ta in acel moment.
Am folosit faina neagra si de soia (2 linguri si 2 linguri), in loc de branza de a ta am pus telemea sarata, in loc de marar m-am multumit cu patrunjel, nu i-am pus sare, am prajit ceapa in condimente indiene (picante si iuti) si am bagat totul la cuptor intr-un vas de Jena ca sa se faca mai repede. Ce vezi rosu in imagine este sfecla rosie (fiarta si taiata cubulete). O folosisem pentru vopsitul oualelor (care au iesit un vax albina
) si daca tot era la indemana - am trantit-o in compozite fara sa stau pe ganduri prea mult.
Uite poza.
Saru' mana SI piciorul pentru reteta, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Te-am pomenit si eu si sotul meu in timp ce ne infruptam.
Eu am mancat chestiunea cu iaurt (0% grasime) si cu o chiftea de soia langa. Foarte bun, pe bune, un deliciu!