View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 04 apr 2010, 21:06:33
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Rulada cu ciuperci

Citat:
Anterior postat de sunshine Vezi mesajul
Pofta buna!
Domle' eu cand am vazut titlul - pac mi s-a aprins beculetul ca ce prind fara carne - nu iert. Dupa ce am citit si cum se face (adica mizilic) m-am sculat efectiv de la computer, am scos de prin frigider una-alta si am trantit rulada ta in acel moment.

Am folosit faina neagra si de soia (2 linguri si 2 linguri), in loc de branza de a ta am pus telemea sarata, in loc de marar m-am multumit cu patrunjel, nu i-am pus sare, am prajit ceapa in condimente indiene (picante si iuti) si am bagat totul la cuptor intr-un vas de Jena ca sa se faca mai repede. Ce vezi rosu in imagine este sfecla rosie (fiarta si taiata cubulete). O folosisem pentru vopsitul oualelor (care au iesit un vax albina) si daca tot era la indemana - am trantit-o in compozite fara sa stau pe ganduri prea mult.

Uite poza. Saru' mana SI piciorul pentru reteta, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Te-am pomenit si eu si sotul meu in timp ce ne infruptam. Eu am mancat chestiunea cu iaurt (0% grasime) si cu o chiftea de soia langa. Foarte bun, pe bune, un deliciu!
Imagini ataşate
File Type: jpg IMG_2846.jpg (96,3 KB, 38 vizualizări)
Răspuns cu citat