Subiect: De la capat, iar
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2018, 09:07:56
stefs's Avatar
stefs stefs este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 30
Date: 168cm, 74.5kg
Mesaje: 145
Aprecieri acordate: 17
Am fost apreciat(a) de 168 ori in 99 mesaje
Implicit Re: De la capat, iar

Am inceput cu dreptul. Dminica ma gandeam ca luni sa imi fac toate poftele si sa mananc ce vreau, sa ma rasfat cat pot de mult, ca sa incep de marti fara vreo pofta. Mi-am dat doua palme imaginare si mi-am dat seama ca nu am nevoie de nimic, era inca o scuza si inca o intarziere. Si-am inceput de luni (coincidenta, nu am asteptat ziua de luni).

Mi-am propus sa incep cu detoxul meu preferat, care a dat rezultate in trecut si am vazut, acum, ca a trecut timpul, ca nu a avut efectul yo-yo. Hrisca cu chefir. O singura zi si -1,1 kg//

Si ziua asta nu a fost 100% hrisca cu chefir: cafea cu lapte dimineata, plus un fresh de grapefruit, iar pe la 5-6 am mai mancat o banana si 2 linguri de inghetata.

Durere de cap pe seara, de la detoxifiere, o asteptam, suportabila, am adormit si m-am trezit tare bine.

Maine se termina mini vacanta, ma intorc la munca dar nu ma sperii, o sticluta de iaurt mi-e in majoritatea cazurilor pranzul la munca.

Locuiesc la cativa km de oras, si faceam doar 5 minute de la masina la munca si 5 minute de la munca la masina. Mi-am propus ca de la 4 (cand ies) sa nu iau autocarul, ci sa merg o ora pe jos, pana la 5, cand e urmatorul drum. Deja mi-am instalat pe telefon o aplicatie de numarat pasi si stabilit viteza de mers etc.

Nu mi-am propus cat am sa tin detoxul, nu mai tin minte cat am putut tine anul trecut, nici nu mai caut, ca sa nu imi propun ceva fix. Il tin cat pot, strict sau cu vreo salata bonus trebuie sa renunt la ”totul sau nimic”, fiindca de obicei cand ceva nu era ca la carte, renuntam si o vedeam ca pe un esec.

Tot inainte!
__________________
I am not there yet, but I am closer than I was yesterday
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui stefs:
curly.light (17 mai 2018), lidiuta (02 mai 2018), nikytour (01 mai 2018)