View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 12 mar 2009, 19:49:55
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Thumbs up

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Buna Roxana!

Ma bucur ca ai apelat la ajutorul nostru! Si voi incerca sa iti dau sfaturi care au functionat si la mine si la alte fete care au vrut sa scape de kg in plus.
In primul rand, este bine ca nu te intereseaza o dieta anume, ci vrei sa faci schimbari radicale in modul tau de alimentatie, experienta mea a aratat ca acest lucru functioneaza cel mai bine. Ori de cate ori am tinut ca la carte o dieta, renuntam pe la mijlocul saptamanii, de plictiseala si de lipsa motivatiei necesare, plus o dieta iti impune tot felul de restrictii. Si regimul de alimentatie sanatos are restrictiile lui dar cel putin ti-l poti modela dupa placul si gusturile tale.

Pe urma, motivatia cea mai puternica pentru tine trebuie sa fii chiar tu insuti, este vorba despre sanatatea ta si frumusetea ta ca femeie dupa vin si restul.

Plus la acestea este nevoie de respectarea unor reguli de baza: prajit nu, gras nu, alimente procesate, fast food, bauturi racoritoare, dulciuri nu, mai mult gatit la gratar, abur, fiert, fructe si legume din abundenta, si lactate mai degresate

Nu este complicat, si in plus iti poti alcatui singura meniul unei zile, folosind alimentele care sunt permise nu numai intr-un regim de slabit ci si intr-un stil de viata sanatos.

Incerc sa mananc cat mai sanatos...file de peste ,pui fara piele....si majoritatea la cuptor sau le prepar in tigaie de teflon fara pic de ulei sau margarina...de exemplu meniu meu de az,dimineata: cereale Fitness cu lapte 1,5 grasimi,pranzul : a fost orez cu file de peste si legume plus o lingura de sos instant special pt peste...am mancat moderat.....doar k as dori daca ma poti ajuta cu exemple de meniu,pe care tu le ai folosit si au dat randament...

Felicitari pentru rezulatul obtinut!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]