View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 11 apr 2010, 19:01:35
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit re: Dieta reloaded!!! - Jurnal Dana34

Citat:
Anterior postat de dana34 Vezi mesajul
Buna "slabutelor"!

Sunt una din multele grasute simpatice si glumete pe care toata lumea le adora si le vrea in preajma lor pentru simplu fapt ca ele te fac sa razi.Ma rog.....asta nu e ceva neaparat rau, nu? Problema este ca m-am cam saturat de aceasta postura si vreau sa fac o schimbare in viata mea.Mentionez, ca inainte sa nasc eram o femeie atragatoare si slabuta, dar datorita unor probleme de sanatate care au aparut dupa nastere (tensiune,ulcer) nu am avut voie o perioada sa fac nici un fel de efort (am facut cezariana) si nu am mai acordat multa atentie siluetei mele.
Ca mama, toata atentia mea s-a concentrat asupra fiicei mele (nascuta prematur) si asupra treburilor casnice, deci...nu prea am mai avut grija de felul cum aratam si consecintele nu au intarziat sa apara....am acumulat in tot acest timp vreo 25 kg.
Avand in vedere ca si fiica mea care acum are 10 ani a inceput sa ma bata la cap sa slabesc, m-am hotarat sa iau taurul de coarne si sa devin "mamica sexy" asa cum vrea fiica mea,sotul meu si nu in ultimul rand EU.
Asadar "slabutelor" va rog SUSTINERE si ajutor!
Buna Dana
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si ambitioasa ca mami ei

In primul rand ceea ce faci trebuie sa faci pentru tine. Tu trebuie sa vrei si sa fi mai atragatoare pentru tine si ca sa te placa alti. Nu in primul rand pentru ei.

Inseamna ca esti o femeie haslie,funny caruia ii place ca persoanele de langa ea sa se simta bine ,asta nu este rau Mie imi plac mult persoanele acestea. Ca nu am cum sa ma plictisesc cu ele

Da-ne cateva detalii despre alimentatia ta, si sportul pe care il practici,sau ai vrea sa-l practici!!!

Iti doresc sa ai cat mai putine tentatii culinare si cat mai multe kg in minus.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]