Subiect: Jurnal Luli
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 14 apr 2010, 21:11:27
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal Luli

Citat:
Anterior postat de Luli Vezi mesajul
Buna fetelor! Sunt de cateva saptamani aici si am decis sa-mi fac si eu un jurnal.
Ma numesc Loredana (Luli) am aproape 19 ani si am decis sa slabesc, doresc sa ajung iarasi la 47-48 de kg pe care le-am avut prin clasa a 9-a. Am inceput sa iau in greutate acum 2 ani pana am ajuns la 65 de kg.
In clasa a 9-a ma simteam putin grasuta iar acum cand ma gandesc imi vine sa-mi dau palme pentru ca aratam foarte bine; in fine, din aceasta cauza incerc sa-mi iubesc corpul asa cum este acum pentru ca oricand situatia se poate schimba, oricand poate fi mai rau de atat. Doresc sa slabesc pentru ca vreau sa fiu sanatoasa, pentru ca imi respect corpul.
Sunt la regim de acum o luna, am facut o pauza de paste cand am vrut sa mananc orice si sa-mi testez astfel corpul( sa observ cum reactioneaza). Am slabit 5 kg pana acum, de paste am pus mai putin de un kg, pe care l-am dat jos. Nu mi-am pus in minte cate kg pana la ce data pentru ca orice kg pierdut este un pas in fata si nu vreau sa ma descurajez in caz ca nu ajung la data X la greutatea Y.
Nu tin un regim anume, am renuntat la paine, dulciuri in mare parte, incerc sa mananc 1000 de cal pe zi (pentru ca regimul de care ma apucasem initial era nesanatos si va multumesc ca m-ati tras de urechi atunci cand a fost nevoie), si am inceput sa fac sport de 4-5 ori pe saptamana.
Sper ca acesta este inceputul sfarsitului pentru kg in plus, si sper cu ajutorul vostru sa reusesc.

Felicitari pentru toate deciziile corecte pe care le-ai luat si ca ai fost receptiva la mesajele altora
Un cadou de casutza noua din partea mea

Sa ne spui zilnic ce papi si ce sport faci
Pup si Succes
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]