Subiect: Jurnal Delyrics
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 16 apr 2010, 08:33:55
delyrics's Avatar
delyrics delyrics este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Jurnal Delyrics

Pana mi se fierbe ciorba, sa va povestesc de prima mea abatere

Pe cat de mandra am fost de mine saptamana asta pe atat de dezamagita am fost aseara. Planul era sa ies de la lucru pe la 5 sa vin linistita acasa, si sa-mi pregatesc o ciorba gustoasa ca si cina [mie-mi cade tare bine ideea asta a domnului Montignac cu supa la cina].

Daaaar, din pacate a intervenit ceva si a trebuit sa stau pana pe la 8 la lucru. Intre 6 si 7 corpul, care cunostea deja noul program isi cerea drepturile. Imi era asa de foame ca ma durea capul si nu ma puteam concentra la nimic. Asa ca pe la 7 si ceva, intre frica de infometare si regulile cunoscute, m-am dus in bucatarie si am gasit un cozonac din care am inghitit repede doua felii.

Dup-aia imediat am prins putere si mi-am putut face treaba dar m-am simtit si foarte vinovata si n-am mai pus nimic in gura aseara.

Azi dimineata m-am apropiat de cantar cu inima-n dinti... A fluctuat cate clipe intre 69.5 si 69, dar apoi s-a asezat confortabil la 69. Ei fericire pe mine ca am scapat asa usor... Dar totusi, promit ca nu mai fac!! De acuma incolo si la servici ma duc pregatita...