View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 16 iul 2009, 16:27:19
chagrin's Avatar
chagrin chagrin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2009
Locaţie: C., Moldova
Vârsta: 33
Date: 178cm, 74.0kg
Mesaje: 112
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal Daphne - Vreau sa ajung la fosta greutate ce am avut-o pana in februarie 2009!!!

Daphne, te salut si eu Bine ai facut sa-ti deschizi aici un jurnal. Trateaza de azi inainte aceasta pagina web ca pe un adevarat jurnal, scrie toate necazurile si bucuriile (mai ales cele ce tin de... ceea ce deranjeaza aici pe multe, inclusiv pe mine, deci greutatea). Noi, cu ce vom putea, te vom sustine. Impreuna vom invinge!

Primul pas este sa ai vointa, dar multa-multa, pt ca (doar) asa, succesul e garantat... Si, n-ai mult de slabit, e bine ca deja ai luat masuri. Luptă cu indarjire, dar in asa fel, incat totul sa ti se para firesc... Gandeste-te cu ce sa omori timpul de seara, care iti permite sa incalci regulile alimentatiei. Daca gasesti ocupatie (pt minte mai cu seama), poti spune ca victoria e in mainile tale! Bafta!!!
chagrin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]